Delfelt 2 - Bygg A

Innflyttingsklart! Bygg A inneholder 16 leiligheter, over fire plan, med garasje i kjeller. Her tilbys 2-roms leiligheter fra 58-62 kvm med to balkonger, 3-roms leiligheter på 58-69 kvm med to balkonger og 4-roms leiligheter på 88 kvm med balkong. Alle beboere i trinn 1 og 2 har i tillegg tilgang til takterrasse på blokk D

Ledige leiligheter: 1
Pris fra: kr 3 800 000,-

Leveranse

Leilighetene har store vindus-flater som gir masse naturlig lys, og ekstra takhøyde på 2,6 meter. (Enkelte rom leveres ned-foret med takhøyde på ca 2,2 meter).

Åpen løsningen mellom stue og kjøkken er med på å gjøre romfølelsen større og man får også utnyttet lyset fra alle vinduene.

Kjøkkenet er levert fra anerkjent kjøkkenleverandør, moderne fronter i hvitt, og integrert hvitevarepakke.

Badet er flislagt med grå/sorte fliser på gulv, hvite fliser på vegg, og varme i gulv, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres også moderne baderoms-innredning, vegghengt toalett og innfellbare dusjvegger. 

Belysning på bad og i gang i form av downlights i tak. Øvrige rom med lampepunkt eller stikk i overgang tak/vegg for fremtidig taklampe.   

Oppvarming i form av vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg med termostatstyrte radiatorer. 

Parkering på egen p-plass i parkeringskjeller, og heis fra parkeringskjeller opp til etasjene. Her trenger du ikke å måke ut bilen på vinterstid.

Sportsbod til hver enkelt leilighet i parkeringskjeller

Felles stor takterrasse på bygg D, med flott utsikt over området og Råholt

Detaljert leveransebeskrivelse i prospekt og vedlegg til kontrakt som mottas ved henvendelse til megler for delfeltet. (Leilighetene er ferdigstilt og har mulige tilvalg/endringer utover standard beskrevet i prospektet)

Tommy Breen

Eiendomsmegler MNEF

Daglig leder / Partner

  • 932 24 504
  • tbr@aktiv.no

Ann Kristin Hoset

Eiendomsmegler MNEF

  • 980 85 692
  • tbr@aktiv.no