Delfelt 3 - Bygg A og B

Nyoppførte leiligheter, hvor alle har terrasse eller balkong. Felles for begge byggene, er leiligheter med gode planløsninger. Her tilbys alt fra arealeffektive 2-roms leiligheter, luftige 3-roms endeleiligheter, til store 4-roms toppleiligheter på hele 96 kvm. Samtlige leiligheter har egen parkeringsplass i lukket P-kjeller inkludert. Heis og felles takterrasse med flott utsikt over Romerike

Ledige leiligheter: 1
Pris fra: kr 3 680 000,-

Ledige leiligheter: 3
Pris fra: kr 3 450 000,-

Leveranse

Leilighetene får store vindus-flater som gir masse naturlig lys, og ekstra takhøyde på 2,6 meter. (Enkelte rom leveres ned-foret med takhøyde på ca 2,2 meter).

Åpen løsningen mellom stue og kjøkken er med på å gjøre romfølelsen større og man får også utnyttet lyset fra alle vinduene.

Kjøkkenet leveres fra anerkjent kjøkkenleverandør, moderne fronter i hvitt, og integrert hvitevarepakke.

Bad blir flislagt med grå/sorte fliser på gulv, hvite fliser på vegg, og varme i gulv, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres også moderne baderoms-innredning, vegghengt toalett og innfellbare dusjvegger. 

Belysning på bad og i gang i form av downlights i tak. Øvrige rom med lampepunkt eller stikk i overgang tak/vegg for fremtidig taklampe.   

Oppvarming i form av vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg med termostatstyrte radiatorer. 

Parkering på egen p-plass i parkeringskjeller, og heis fra parkeringskjeller opp til etasjene. Her trenger du ikke å måke ut bilen på vinterstid.

Sportsbod til hver enkelt leilighet i parkeringskjeller

Felles stor takterrasse på begge bygg, med flott utsikt over området og Råholt

Detaljert leveransebeskrivelse i prospekt og vedlegg til kontrakt som mottas ved henvendelse til megler for delfeltet. (Gjenstående leiligheter har mulige tilvalg/endringer utover standard beskrevet i prospektet)

Tommy Breen

Eiendomsmegler MNEF

Daglig leder / Partner

  • 932 24 504
  • tbr@aktiv.no

Ann Kristin Hoset

Eiendomsmegler MNEF

  • 980 85 692
  • tbr@aktiv.no