Selveierleiligheter på Råholtåsen

• Et av områdets mest attraktive beliggenheter med flott utsikt over Råholt.
• Fine grøntarealer og lekeplasser.
• Sentral beliggenhet, med gangavstand til Eidsvoll Verk stasjon.
• 30 minutter med tog til Oslo og 5 minutter med tog til Gardermoen.
• Kjøpesenter, svømmehall, barnehage og ungdomsskole i kort gangavstand.
• Fine naturområder med turstier.
• Tidsriktige og moderne selveierleiligheter i flere størrelser og prisklasser.
• God standard med blant annet; downlights på bad og i entrè, vegghengte toaletter, integrert hvitevarepakke, store vindusflater som gir gode sol- og lysforhold, og mulighet for å sette sitt eget preg på leiligheten.
• Egen balkong/terrasse (Enkelte leiligheter får to balkonger)
•  Ingen svalganger!
• Egen parkeringsplass i kjeller.
• Ingen hektiske budrunder og lave kjøpsomkostninger.
• 1 års befaring av boligen og 5 års garanti.
• Forskudd kun kr. 100.000,- av kjøpesum ved signering av kontrakt (Forbruker)
• Lave omkostninger i tillegg til kjøpesum.

Et nytt og trivelig boligområde er i ferd med å blomstre opp på åsen over Råholt. Med naturen i bakgården, fine uteområder på feltet, fin utsikt, gode solforhold, togstasjonen bare 10 minutters gåtur unna og kjøpesenter like nedenfor, skiller det nye feltet på Råholtåsen seg ut fra mange av de tradisjonelle leilighetsprosjektene. Området har allerede pekt seg ut som svært attraktivt for mange, små og store familier, unge som gamle. En kort spasertur fra sentrum kan man trekke seg litt tilbake og nyte roen og utsikten over romerikslandskapet. Råholtåsen blir et harmonisk sted å bo for mennesker i alle aldre. 

Arkitekten av leilighetene på Råholtåsen har gitt den luftige plasseringen en sentral rolle i utformingen av området. Luft mellom byggene er med på å skape bedre solforhold, koselige internstier og grønne lunger på feltet. Plasseringen av leilighetsbyggene vil kanskje få deg til å føle deg som «kongen på haugen» på Råholt, med fin utsikt og gode solforhold. 

Med tiden vil det opparbeides et stort grøntareal med park og lekeplassområde, dette vil bli selve hjertet av Råholtåsen. Her kan barna sykle og leke i trygge omgivelser og beboerne kan nyte sola på en benk, eller ta en piknik i gresset. Når alle delfeltene på Råholtåsen er ferdig, vil det være tre store grøntarealer hvor store og små, tobente og firbente, kan strekke på bena. 

«Med fine og koselige grøntarealer, egen balkong/terrasse og en stor felles takterrasse, får beboerne mange muligheter til å nyte solfylte dager på Råholtåsen.» 

På Råholtåsen vil du finne alle ingrediensene som kreves for å skape et trivelig og komplett boligområde:

OM UTBYGGERNE

Tillit til utbygger og dens soliditet er viktig. Øvre Romerike Boligutvikling AS er et boligutviklerselskap, etablert av i-Bolig AS og Sigurd Furulund Holding AS. Begge er lokale aktører med solid erfaring, økonomi og gjennomføringskraft.

i-Bolig AS har solgt og levert over 1500 boliger på Romerike, og har over 20 års erfaring i bransjen. Sigurd Furulund er et solid maskinentreprenørfirma fra Ullensaker. Utførende entreprenør i prosjektet: tidligere JM Entreprenør AS, nå STØ Entreprenør AS.

Kun robuste og velrenommerte foretak deltar i vår felles satsning på Råholtåsen. Salg og informasjon skjer ved Aktiv og EiendomsMegler1

Eiendomsmegling Avd. Jessheim.

Et helt nytt boligområde

Råholtåsen vil bestå av flere delfelter med ulik ferdigstillelse, og et variert tilbud av leiligheter. Ulik arkitektur og flere grøntområder er med på å skape et variert og spennende uttrykk. Med tiden vil det opparbeides et stort grøntareal med park og lekeplassområde, dette vil bli selve hjertet av Råholtåsen. Her kan barna sykle og leke i trygge omgivelser og beboerne kan nyte sola på en benk, eller ta en piknik i gresset. Når alle delfeltene på Råholtåsen er ferdig, vil det være tre store grøntarealer hvor store og små, tobente og firbente, kan strekke på bena. Velkommen til Råholtåsen!

Nærområdet på Råholt

Shopping
Gangavstand til AMFI Eidsvoll på Råholt, et topp moderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Kjøpesenteret ble ferdigstilt i 2014. I nærheten ligger også Råholtgutua senter som inneholder både treningssenter og div. butikker.

Det ligger flere matbutikker i nærområdet bl.a. Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Euro Pris ligger også sentralt til på Råholt, og nytt vinmonopol.

Sundet er kommunesenteret i Eidsvoll, og ligger ca 15 minutter fra Råholt. Her finner du butikker, vinmonopol, restauranter, samt kommuneadministrasjon.

Tur, friluft og fritid 
Fra Råholtåsen er det lett adkomst til fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), samt turløyper opp til bl.a. Mistberget (663 moh), for å nevne noe.

Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen: Langton og Prestsand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et topp moderne svømmeanlegg med flere basseng og vannaktiviteter.

Det er også flere treningssenter i umiddelbar nærhet, bl.a Trento, Vida Fitness samt Puls Letohallen og Innersvingen på Dal.

Det finnes flere restauranter i området, blant annet i enden av kjøpesenteret. Ønsker du kanskje italiensk eller sushi, da finner du dette på senteret, eller kanskje en kaffe på Kanel? Et steinkast fra boligene ligger det også en helseklinikk met et bredt utvalg av behandlinger.

Skoler og barnehager 
Det er ca. 400m. til Råholt ungdomsskole, og en drøy kilometer til barnehager og Bønsmoen barneskole. Videregående skole finner man i Sundet i Eidsvoll sentrum, Jessheim og Nannestad.

Kulturtilbud 
Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt.

I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.

Transport 
Du finner bussholdeplass i gangavstand fra boligen, og det er kun 500 meter å gå til Eidsvoll Verk stasjon. Herfra er det hyppige togavganger til blant annet Gardermoen og Oslo. Med toget kommer du til Oslo lufthavn Gardermoen på 5 minutter, og på 30 minutter er du inne i Oslo sentrum.

Kart

Følg E6 mot Råholt og Dal, ta avkjøring ved Letohallen og Circle K. 
Følg Trondheimsvegen (gml E6) ca. 2.5km igjennom Råholt mot Eidsvoll Verk. 
Ta til venstre i rundkjøringen etter Amfi Eidsvoll, mot Råholt Ungdomsskole. 
Du er nå på Tærudvegen, følg denne veien forbi Råholt Ungdomsskole i ca 500m til du får Nedre Grindaveg inn til høyre. Følg veien helt opp og hold til høyre. Delfelt 2 og 3 på Råholtåsen vil da ligge inn til høyre på feltet. Delfelt 2 på høyre hånd, og Delfelt 3 på venstre hånd. 

Velkommen til Råholtåsen!