Skip to main content

Råholt på sitt aller beste

Hvis Råholt har en indrefilét heter den Råholtåsen. Dette er en av de høyeste tomtene på Råholt, med lyset og utsikten som følger med.

Den ligger også svært sentralt til, her kan antall minutter du bruker på å gå til togstasjonen telles på to hender. Og det er like kort vei til kjøpesenteret som det er til skogen. For alle som ønsker et liv rikt på variasjoner er Råholtåsen midt i blinken – og her vil det snart stå to helt nye leilighetshus med bokvaliteter godt utenom det vanlige.

De første fire etasjene har sju boenheter, med to gjennomgående leiligheter per etasje. Leilighetene får fine balkonger eller terrasser, de Gjennomgående får to. Og helt øverst blir det to romslige leiligheter med privat takterrasse på nesten 90 kvadratmeter med en utsikt som vil ta pusten fra selv de mest blaserte.

Se leiligheter og priser

Splitter nytt

Sett ditt eget preg på din egen leilighet. Du kan sette ditt helt eget preg med både fliser, farger og teknisk utstyr.

Kjøkkenet reflekterer standarden i resten av leiligheten, med hvit innredning fra anerkjent leverandør. Nedfelt vaskekum med 1-greps blandebatteri, stekeovn, induksjonstopp, slimline kjøkkenventilator tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg og oppvaskmaskin leveres som standard. Her blir det fint å tilberede dagens måltider!

Takhøyden vil på enkelte steder strekke seg opp mot 260 cm, kombinert med store vindusflater vil dette gi mye luft og lys. Du blir omgitt av vakker natur og fin utsikt – og du får mulighet til å nyte den fra din egen bolig.

Les mer

Leilighetene får moderne og avansert balansert ventilasjonsanlegg. Hver leilighet får separat aggregat. Varmtvann og vannbåren varme leveres fra fjernvarme-anlegg, med termostatstyrte radiatorer som leverer svært behagelig varme. Farger, interiør, gulv, fliser, bad og kjøkken er av førsteklasses kvalitet. Hvis du likevel vil ønske å gjøre om på detaljer, farger og stiler er dette mulig, det blir flere ulike tilvalgspakker som gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på den nye boligen din. Du kan sette ditt helt eget preg med både fliser, farger og teknisk utstyr.

30
Fra Eidsvoll Verk til Oslo S
19
Fra Eidsvoll Verk til Lillestrøm

Fra leiligheten er det like kort vei til kjøpesenteret som det er til skogen.

Nedre Grindaveg

Nedre Grindaveg har navnet sitt fra en grind som stod på gården på nedsiden, og det er svært passende.

Fra gammelt av var en grind et skille mellom utmark og tunet på en gård, men i overført betydning kan det stå for mye mer. Det kan være et skille mellom det urbane og naturen, mellom en knallhard treningsøkt og en lat time i skyggen av et tre. Kontrasten mellom utallige impulser fra et kjøpesenter og sofakroken, mellom jobb og fritid, forskjellen mellom samvær med gode naboer og like god alenetid. Og du velger selv når grinden åpnes og lukkes – og hvilken side av gjerdet du ønsker å være på.

Velkommen til veien oppkalt etter grinda på Råholtåsen. Et variert liv med mange valgmuligheter.

Bildet er hentet fra digitaltmuseum.no

Se leiligheter og priser

Arkitektene Fosse og Aasen

arkitekter med like godt øye for kvalitet og spennende arkitektur som for god utsikt.

Arkitektene Fosse og Aasen har vært en sentral aktør i Norsk arkitektur i snart 60 år, med prosjekter som strekker seg fra store bygg for stat og kommune til private byggherrer.

De har blant annet utført en rekke oppdrag for en av Norges største aktører innen hotell, handel og reiseliv, et firma kjent for å satse på god arkitektur. Firmaet har deltatt i mange åpne og innbudte arkitektkonkurranser, og har mottatt mer enn 60 premieringer for arbeidene sine.

Les mer

Med en så solid og kreativt sterk arkitekt på laget, er vi sikret at delfeltene på Råholtåsen blir forvaltet optimalt. Delfeltene på Råholtåsen har stort potensiale. Dette har Stefan, arkitekten hos Fosse og Aasen, tatt svært godt vare på. Mellom delfeltene blir det liggende en stor naturtomt hvor en forsøker å bevare en del av de opprinnelige trærne, og steinene blir intakt. Dette gir spennende omgivelser å ha rundt deg. Byggene blir malt i jordpastell-farger, og får elementer av treverk på ytterveggene. Dette vil harmonere svært fint med naturlandskapet rundt. Utsikten blir også tatt godt vare på, bygningene blir plassert slik at de i minst mulig grad vil stjele utsyn fra hverandre.